www.selvatributs.cat
 
 
 

INFORMACIÓ AL CIUTADÀ

imatge transparent

Notícies per a la ciutadania

imatge transparent
COVID-19: Novetats Fiscals
El Consell Comarcal incorpora un nou servei de Punt d'Informació Cadastral
Canvi en la gestió de l’impost sobre l’increment del valor dels terrenys ( plusvàlua)
Novetats tributs domiciliats
Exempció tributació dacions en pagament i execucions hipotecàries judicials o notarials
Avis de tasques de manteniment de veu i dades. 8 i 9 de setembre
El Consell Comarcal de la Selva posa en marxa a la Carpeta Ciutadana una subscripció a temes d’interès tributaris per a la ciutadania i les empreses
Augment dels tipus impositius de l’IBI Urbana de 2012 i 2013 a conseqüència de l’aplicació del Reial Decret-Llei 20/2011
Modificacions en el procediment de subhastes
Noves subhastes de finques efectuades pel Servei de Gestió Tributària
imatge transparent
imatge transparent
El Consell Comarcal incorpora un nou servei de Punt d'Informació Cadastral
imatge transparent
imatge transparent
Aquest nou servei està ubicat a les oficines del Servei de Gestió Tributària i Cadastral d’Arbúcies, Blanes, Santa Coloma i Vidreres.

El Consell Comarcal de la Selva, prèvia autorització i en col•laboració amb la Gerència Territorial del Cadastre, posa al servei dels ciutadans un nou servei: un Punt d’Informació Cadastral (PIC).

Aquest nou servei dóna la possibilitat que els ciutadans, amb independència del seu domicili fiscal, puguin obtenir certificats cadastrals dels seus immobles ubicats en territori nacional excepte els que ho estiguin en el País Basc i Navarra.

Aquests punts d’informació cadastral estan ubicats a les oficines del Servei de Gestió Tributària i Cadastral que l’ens comarcal té distribuïts en diversos municipis. Concretament, aquest servei s’ofereix a les oficines d’Arbúcies (carrer Sorrall, 9), a l’oficina de Blanes - Selva Marítima (carrer de la Fe, 7-9) a la de Santa Coloma de Farners (passeig Sant Salvador, 19 baixos) i també a la de Vidreres (carrer Pau Casals, 21)